torsdag 16 december 2010

Gästblogg: Göran Baugh

Vi, östgötarna, drar på oss hat genom vår, föralldel begränsade, lokalpatriotism men också genom att vara precis det vi är: inte speciellt religiösa men toleranta, hyfsat rationella och generellt sett hyggliga. Vi var bra på krig östgoternas tid, men det gäller inte längre (dessbättre).

Dessbättre, säger jag, men kom ihåg att självförsvar alls inte är detsamma som anfallskrig. Vi tafsar oss fram mot förståelse - något som alla fanatiker föraktar - med hjälp av krav på undervisning om den gotiska historien i skolan men har vikt oss i frågan om stavmoskéernas skötsel. (Det dummaste jag hört). Ja, herrejävlar, ibland får man ett obehagligt intryck av att många östgöar på något underligt sätt vill avskaffa sig själva.

Faktum är att vi, ja, östgötarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss själva, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Östra Götaland har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till purgoter. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. De utsocknes, numera omkring 20 procent, av vilka 50 000 är 08:or, sydsvenskar, östdanskar och muselmaner, föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det icke-gotiska inflytandet växer.

Kort sagt: vi befinner oss i krig, Östergötland liksom alla andra fästen för stark etnisk, det vill säga gotisk, identitet. Det är ett krig på sparlåga men livsfarligt likafullt. Våra motståndare utgörs av rotlösa, kringdrivande horder av kosmopoliter och globalister, liberaler och socialister, dagdrivare och pedofiler, muselmaner och feminister. 

Det finns naturligtvis ingen risk att de kommet att lyckas i sin avsikt: att globalisera Östergötland (och tvinga kvinnorna att sörpla cafè latte som bevis på sin totala och omänskliga underkastelse inför den globala trivialliberalismen). Det bedrövliga universitetet måste visserligen ses som fientligt territorium - en propagandacentral i vilken samtidskulturens allra giftigaste och mest destruktiva idéer smids - men dess inflytande är, tack och lov, helt marginellt.

Nej, omvända blir vi inte. Däremot är det troligt att vi får uppleva fler och värre terroristdåd. Alla östgötar är inte lika klantiga som han som sprängde biblioteket i Linköping. Blod kommer att flyta.

Eländet har bara börjat. Tid att vakna, att förstå att Östergötland är sårbart - och väl värt att försvara...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar