tisdag 18 augusti 2009

Terrorister i Linköping


En grupp extremister demonstrerade i går eftermiddag utanför Tankesmedjan Wereds vådligheters lokaler i centrala Linköping. Man skanderade paroller som "Stoppa Wered!" och "Wered finns inte!" och kastade ägg på våra fönster.

Vi har nu fått nog av detta slags vänsterterrorism. Vi tycker inte att det är OK att ledande opinionsbildare ska behöva vara rädda för att publicera sig, göra uttalanden eller överhuvudtaget engagera sig.

Tankesmedjan Wereds vådligheter stödjer helhjärtat alla krafter som motverkar vänsterterrorismen och uppmanar sina läsare att göra detsamma.

2 kommentarer:

  1. Det är fasansfullt. Huliganer och busar av det här slaget borde ställas inför folkdomstol. Men ge inte upp striden, Kurt. Din röst behövs idag, mer än någonsin.

    SvaraRadera
  2. Det där med att folk tvivlar på att Wered finns är inget att bry sig om. Inte ens Descartes – den skarpaste av tvivlarna – kom ju särskilt långt med sitt existenstvivel. (Däremot fick hans existens som bekant en törn i Stockholm, så håll dig kvar på den östgötska slätten! För säkerhets skull!)

    SvaraRadera