torsdag 6 maj 2010

Anonym: JIHAD-JANE OCH JAG

Han: En framgångsrik, väletablerad ledarskribent på en av Sveriges största morgontidningar, känd för sin kritiska inställning till islamismen.

Hon: En tio år äldre, texansk islamist med ett brokigt förflutet, häktad som misstänkt för stämplingar mot den svenske konstnären Lars Vilks.

Det här är den svenske journalistens egen berättelse om den lika osannolika som gripande kärlekshistoria som inleddes med ett slumpartat möte på Irland sommaren 2009 och kom till ett abrupt slut då "Jihad-Jane" arresterades av federal polis i oktober.

Det är en berättelse om kärlekens obändiga kraft, om makten att begära och tvånget att försaka. Det är en berättelse som inte liknar någon annan. Skriven med en förtvivlan och passion som är märkbar i varje mening.

Med ett inkännande förord av Dilsa Demirbag-Sten.

Anonym
Jihad-Jane och jag
Omfång: 328 sidor
Pris: 98:-
En originalpocket från Anark förlag

Utkommer 25 maj

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha ha ha ha ha ha!!
    Åh, den här bloggen blir bara bättre och bättre för var dag som går! <3 Vem du än är, Kurt, sluta inte med vad det än är du gör!

    SvaraRadera
  2. "den lika osannolika som gripande kärlekshistoria som inleddes med ett slumpartat möte på Irland sommaren 2009 och kom till ett abrupt slut då "Jihad-Jane" arresterades av federal polis i oktober"

    Jihad-Jane! I sanning ett mycket catchy namn.

    SvaraRadera