tisdag 4 maj 2010

Ashanti Quisling: DEN NORDISKA YOGANS VÄG

Sri Ashanti Quisling, grundare av Nasjonal Yoga Senter i Oslo, framstår alltmer som en av vår tids främsta andliga vägledare. Under de senaste tio åren har han med outtröttlig yogisk energi ägnat sig åt att vägleda män i alla åldrar på den väg som för individen närmare sig själv och den maskulina Roten, ur vilken den sanna Traditionen är sprungen.

Hans metod är en unik kombination av uråldrig indisk visdomslära och tekniker hämtade från vikingarnas kämpalek och andra traditioner. Denna Yoga handlar om kvalitativ träning för hela kroppen, inte bara den fysiska, och är en metodlära som har enormt mycket att erbjuda mannen i hans utveckling på många plan när den framförs på det respektfulla, ärliga och seriösa sätt som är utmärkande för Sri Ashanti.

Sri Ashanti initierades i ett traditionellt yogiskt brödraskap under sina långa resor i Österlandet under 1980-talet. Sedan han återvänt till Norge fördjupade han sig under många år i vikingarnas kultur och religion. Under ett besök i Sverige 1995 erkändes han också som schamansk mästare av den östgötske vismannen Bengt Ögnesvärd. På senare tid har Sri Ashanti också mottagit ett flertal tantriska initiationer vid Sodom Yoga-Tantra Center i Santa Barbara. I sin undervisning integrerar han element från alla dessa traditioner till en unik, nordisk yoga på asateologisk grund.

I sin första bok berättar Sri Ashanti livfullt och medryckande om sin andliga väg och inbjuder samtidigt läsaren att slå följe med honom.

"Den nordiska yogan är det kraftfullaste och mest genuint manliga alternativ till krämarsamhällets konsumism som jag sett på mycket länge"
- Kurt Wered

Ashanti Quisling
Den nordiska yogans väg
Omfång: 428 sidor
Bandtyp: Danskt band
Pris: 395:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar