fredag 24 april 2009

In Memoriam Conny Sagn


Tout comprendre c'est tout pardonner


Låt mig börja med en ursäkt riktad till de många okända läsarna av denna blogg för att den varit stängd några timmar. Ni är välkomna tillbaka och om ett ögonblick ska jag förklara orsaken till detta avbrott, som är särskilt beklagligt som det inträffade just när debatten på "Sveriges skarpaste politiska blogg" var som mest intensiv.

Min gamle vän Conny Sagn, som den senaste tiden bidragit med såväl "gästbloggar" som färgstarka och ofta humoristiskt respektlösa kommentarer, är död.

Inte lekamligen, nota bene. Som Conny säger själv: "Jag liksom dog. Och nu har jag fått mig ett nytt liv." I enlighet med Connys vilja har jag ägnat den här fredagskvällen åt att radera alla hans inlägg.

Diskretionen förbjuder mig att gå in närmare på detaljer avseende min väns frånfälle men följande kan sägas: Efter en djupgående personlig kris kom Conny i kontakt med Inger Johansson och Jan O Nilsson och förklarade sedan han att han "blivit frälst". I samband med sin omvändelse tog han också bestämt avstånd från alla de åsikter han framfört på den här bloggen och förklarade också att han "absolut inte vill ha nånting att göra med allt snusk som finns på den där sajten."

Med sorg i hjärtat respekterade jag Connys vilja och tar samtidigt farväl av min gamle vän.

Kurt Wered2 kommentarer:

 1. Okänd läsare25 april 2009 22:44

  Jag kände aldrig Conny, men jag sörjer nu hans död likt jag skulle sörja en kär vän.

  Jag kom in på den här via Inger Johanssons och Jans blogg, var inte riktigt säker på ifall det var en allvarlig blogg, men tydligen då :(

  SvaraRadera
 2. Okände läsare,
  Det är väl typiskt för den så kallade "ironiska generationen" - detta att bli sur och dra sig undan när man stöter på en smula allvar. Ni har sannerligen blivit underhållna till själslig död.

  SvaraRadera